Paddock pass od

75 000 Kč
Neobsahuje DPH 21%

Spa-Francorchamps je označován jako jeden z nejlepších, ne-li nejlpší okruh na světě a jednoznačně nejlepší zatáčkou Eau Rouge. K tomu ardenské lesy, pivo a návštěva Brugg.

ČTVRTEK

Společně s celým týmem a hosteskami vyjíždíte ve čtvrtek v ranních hodinách z Prahy. Užíváte si servisu již po celou dobu cesty z Prahy. Řidič vás doveze přímo na krásný hotel jen pár kilometrů od okruhu. Večer vás čeká společná večeře.

PÁTEK

Výlet a prohlídka centra města s průvodcem a za přítomnosti hostesek Super gastronomie v Bruggách s ochutnávkou piv. Odpoledne vás čeká nezapomenutelná procházka přímo po závodním okruhu včetně atmosféry nejznámější zatáčky na světe Eau Rouge. Večer společná večeře včetně Vladimíra, který bude mít po tréninkových jízdách.

SOBOTA

V sobotu čeká celý tým zásadně důležitá kvalifikace a vy již budete mít VIP vstup do celého paddocku a zázemí týmu Effective Racing. Atmosféra bude gradovat do prvního sobotního závodu, který je na programu odpoledne. Špičkový catering a kompletní servis po celou dobu na okruhu.

NEDĚLE

V neděli je na programu druhý závod, po kterém vás řidič odveze až k vašemu autu zpátky do Prahy.