1.9. 22
IMOLA

Paddock pass od

75 000 Kč
Neobsahuje DPH 21%

Autodromo Enzo e Dino Ferrari je automobilový okruh situovaný ve městě Imola, které se nachází v provincii Bologna.

Čtvrtek

Letíte společně s celým týmem a hosteskami ve čtvrtek v dopoledních hodinách z Prahy. Užíváte si servisu již od letiště v Praze a po přistání v Bologni vás vyzvedne osobní řidič, který vás doveze na krásný hotel, následuje společná večeře.

pátek

Prohlídka historického centra města Bologna společně s naším průvodcem za přítomnosti hostesek. Návštěva několika vinařství s degustací vín typických pro oblast Emilia-Romagna. Společná večeře včetně Vladimíra, který bude mít po tréninkových jízdách.

sobota

VIP vstup do celého paddocku a zázemí týmu Effective Racing na zásadně důležité kvalifikaci pro celý tým. Atmosféra bude gradovat do prvního sobotního závodu, který je na programu odpoledne. Špičkový catering a kompletní servis po celou dobu na okruhu.

neděle

VIP vstup do celého paddocku a zázemí týmu Effective Racing, kdy je na programu druhý a třetí závod. Připravený opět bude tým hostesek i špičkový catering. V odpoledních hodinách vás řidič odveze na váš let do Prahy.

PADDOCK PASS

Chcete být součástí profesionálního závodního týmu a vidět do zákulisí formulových závodních víkendů? Máte možnost si zakoupit exkluzivní Paddock Pass a s all-inclusive servisem můžete sledovat atmosféru přímo z našeho zázemí! Dívejte se na závodní piloty, poslouchejte řev motorů a ochutnejte pach závodního benzínu.

U toho si můžete vychutnat služby cateringu od našeho famózního šéfkuchaře nebo pít vybraná vína a šampaňské od našich sommeliérů. To vše přímo na okruhu!