10.9. 22
Autodrom Brno

Paddock pass

od 12 900 Kč
Neobsahuje DPH 21%

Závody na starém Masarykově okruhu se jezdily už od roku 1930

sobota

Celý závodní tým již bude připraven na váš příjezd a také první závod. O welcome drink i pitný režim se postará tým hostesek a gastronomický zážitek vám připraví šéfkuchař Jan Punčochář. Závod středoevropské zóny Formule 3 budete sledovat přímo ze zázemí týmu a hlavní tribuny. Po závodě se setkáte s pilotem, můžete se ptát mechaniků na zákonistosti formule. Večer je pro vás připravené 3-chodové menu šéfkuchaře Jana Punčocháře, které rozvášní vaše chuťové buňky a o zbytek se postará přehlídka spodního prádla. Večer se ponese v rytmu taneční hudby a…

NEDĚLE

A Ti co budou mít po prvním dnu plným zážitků síly na druhý den, v dopoledních hodinách nás čeká druhá kvalifikace a v průběhu dne i druhý závod. Sledovat jej můžete opět ze zázemí týmu, o pitný režim se opět postará tým hostesek a catering pro vás bude připravený po celý den. Opět nahlédnete pod pokličku formulových závodů a v odpoledních hodinách program plný zážitků končí.

PADDOCK PASS

Chcete být součástí profesionálního závodního týmu a vidět do zákulisí formulových závodních víkendů? Máte možnost si zakoupit exkluzivní Paddock Pass a s all-inclusive servisem můžete sledovat atmosféru přímo z našeho zázemí! Dívejte se na závodní piloty, poslouchejte řev motorů a ochutnejte pach závodního benzínu.

U toho si můžete vychutnat služby cateringu od našeho famózního šéfkuchaře nebo pít vybraná vína a šampaňské od našich sommeliérů. To vše přímo na okruhu!